Zgadzam się całkowicie z pomysłem (i opinią na temat głupawych wypowiedzi także) Ethne. Taka opcja byłaby bardzo pomocna.
PS. Ja bym jeszcze dodała przycisk, którym jednym kliknięciem możnaby zablokować przerabianie nowego materiału w danym dniu - dla tych którzy zakopali się w powtórkach.
A jaki byłby sens takiego przycisku, skoro na drzewku planu nauki można jednym kliknięciem przeskoczyć przez każdy element, którego w danym momencie nie chce się przerabiać? Zrób wszystkie powtórki i przejdź do utrwaleń jeśli masz ochotę. A jeśli miałaś więcej niż 200 powtórek z jednego kursu, to aby się do nich dostać musisz i tak zalogować się powtórnie. To nie ma nic wspólnego z nowym materiałem!
Protestuję. Nie szukajcie podtekstów tam gdzie ich nie ma ... tylko przyjcie się tej stronie.
Dla tych co nie widzą wyjaśniam, że był napis a teraz został przykryty drugim .... i na to zwróciłem uwagę!
Więc proponuję pisać zdecydowanie jaśniej i wprost, wtedy nie będzie nieporozumień i szukania podtekstów. Bo jak na razie w większości postów w tym temacie widać jedynie złośliwość (zresztą nie tylko w tym temacie tak odbieram wiele Twoich postów)- bo jak inaczej nazwać pytanie ile mam kursów i czy się wyrabiam, podobnie jak w pytaniu co kryje się pod przyciskami "Rozpocznij naukę" itd. A ostatniego postu z kolei nie rozumiem i nie wiem o czym piszesz.
Za bardzo bierzesz to do siebie.;-( Pytanie ile masz kursów jest może wścibskie ale nie złośliwe.
Mogę jaśniej. Na stronie jest błąd powstały przy oststnich modernizacjach po dodaniu przycisków: "Rozpocznij naukę","Zapisz się na nowy kurs" Zasłoniły one inne informacje na tej stronie. Wydaje mi się , że istotne dla jej funkcjonowania.
To chyba zależy od używanej rozdzielczości, bo u mnie wszystko jest w porządku.
Teraz u mnie też jest OK.