<!-- @page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->
Czy jest możliwość korzystania z supermemo.net z telefonów z androidem czy supermemo.net ma w planach stworzenie aplikacji pozwalającej na korzystanie w sposób zintegrowany (nie osobny kurs) z aktualnych kursów na telefonach z tym systemem operacyjnym?
W tej chwili nie ma takiej możliwości. W najbliższym czasie nie planujemy też implementacji aplikacji na ten system.
szkoda coraz wiecej osob bedzie mialo takie telefony!!
Też by mi się przydało
Dowiedziałem się od osób decyzyjnych w firmie, że jednak rozważamy implementację wersji SuperMemo na Androida. Gry tylko coś w tej sprawie "ruszy" to na pewno poinformujemy o tym fakcie.
Popieram!
Proste kursy z supermemo.net da się na moim G1 jakoś tam, z bólem, ale jednak, wyświetlić. Niestety wszystko co jest we Flash'u trzeba pominąć, czyli wymowę, wykresy, animacje itp.
Problemem jest brak Adobe Flash w starszych Androidach. W Androidach 2.0 i wyżej chyba problem jest rozwiązany, bo standardowo jest Flash Player 9.0.
Dedykowana aplikacja powinna rozwiązać problemy.
Komentarze z supermemo.onet również wskazują na to, że androidowe zapotrzebowanie jest już spore, i patrząc na to co się dzieje na rynku smartphonów bardzo szybko będzie rosnąć.
CZEKAMY!
tutaj nie ma co rozwazac, tylko nalezy sie panowie zabrac do pracy, android rosnie jak na drozdzach.. zbagatelizowanie tejze platformy jest rownoznaczny ze strzalem sobie w stope. licze iz niebawem SM pojawi sie na androidzie..
znana jest juz przyblizona data pojawienia sie SM na platformie android?
Skoro nie ma jeszcze SM na Androida, polecam wszystkim przejście na Anki, które z łatwością (i szybko!) można robić online na androidowej przeglądarce.
Są też jakieś aplikacje, ale nigdy nie były mi potrzebne, bo Anki Online jest wystarczające i zżera mało danych przez GPRS.