Forum / supermemo.net / Darmowe powtórki od 2 listopada
Darmowe powtórki od 2 listopada
AutorTreść posta
Post utworzony: 02-11-2009 14:42

Mam wykupiony zestaw "no problem", w opiecie 2 i 3 mam informacje o darmowych powtorkach, czy 1 nie jest nimi objęta?

jesli tak to zdecydowanie wolabym zeby miec darmowe powtorki z 1 niz z 3, gdyż 3 nie uda mi sie przerobic do konca uplywu 6 miesiecy i będe ja ponownie kupować

pozdrawiam

Pracownik SuperMemo World
    Post utworzony: 02-11-2009 15:10
    Autor: justi0891

Mam wykupiony zestaw "no problem", w opiecie 2 i 3 mam informacje o darmowych powtorkach, czy 1 nie jest nimi objęta?

jesli tak to zdecydowanie wolabym zeby miec darmowe powtorki z 1 niz z 3, gdyż 3 nie uda mi sie przerobic do konca uplywu 6 miesiecy i będe ja ponownie kupować

pozdrawiam

Cały zestaw oczywiście obejmuje powtórki, które zostały już Pani udostępnione. Przepraszamy za małe niedociągnięcie, które staramy się obecnie usunąć w pozostałych przypadkach,  w których powtórki mogły zostać źle zdefiniowane.

Życzę owocnego darmowego powtarzania :)

Post utworzony: 02-11-2009 19:23

Co to znaczy zestaw w "opiecie"

Pozdrawiam

sieczkobrzek

Post utworzony: 03-11-2009 11:44
        Autor: justi0891

pozdrawiam

Problem ten został rozwiązany dla wszystkich Użytkowników serwisu.

Pozdrawiam

Post utworzony: 04-11-2009 15:56

Moj kurs z lektorem skończył sie w czerwcu. Czy  jesli teraz kupie powtórki (juz bez lektora), na poł roku za 49 zł, powtórki beda aktywne do ich wyczerpania ?

Czy aktywne beda te, które miały byc powtorzone w okresie od lipca do dzis czy tylko biezace?

Post utworzony: 04-11-2009 16:07

Wszystkie powtórki z wykupionego kursu będą darmowe.

pierwsze
              poprzednie
              123
              następne
              ostatnie