Jak długo może trwać opóźnienie?
Witam wszystkich
Z Wami pierwszymi dzielę się dobrą wiadomością - kursy Extremes Deutsch są już w sprzedaży:
System Intensywnej Nauki Słownictwa niemieckiego "Extremes Deutsch"
Poziom podstawowy (Grudnstufe) oraz gramatykę (Extremes Deutsch Grammatik Redewendungen) udostępniamy w promocyjnej cenie 49,90 zł. Wszystkie poziomy Systemu Intensywnej Nauki Słownictwa pozwalają na opanowanie 25 000 słów na poziomie od początkującego (Grundstufe) przez średnio zaawansowany (Mittelstufe) i zaawansowany (Aufbaustufe) do biegłego (Oberstufe).
W razie pytań - jesteśmy do dyspozycji Czekamy na pierwsze recenzje.
Ania
Czy w/w kursy będą kiedyś dostepne w .net ?
Tak, są takie plany
Czy jest w Pani w stanie powiedzieć czy to jest kwestia dni, tygodni, miesięcy czy lat ?
Witam,
na razie mogę zdradzić tylko tyle, że nie jest to opcja wykluczona. Jak tylko będę miała pewne informacje, jak zwykle poinformuję o tym wszystkich Użytkowników Forum
Z opisu i tytułu wynika, że Extremes Deutsch jest odpowiednikiem dla niemieckiego serii Extreme English. To jest zupełnie inny materiał niż No/Kein Problemy. Seria Extreme zawiera głównie materiał słówkowy. W wersji offline można wybierać słówka, których chcę się uczyć, bo na przykład właśnie przerabiam je na lekcjach w szkole czy na kursie. Te wybrane słówka można sobie wrzucać do swojej kolejki zapamiętywania. W tym sensie ten kurs może stanowić uzupełnienie każdej innej formy nauki języka w zakresie słownictwa. Dodatkowo gramatyka to sporo ćwiczeń na praktycznie wszystkie problemy gramatyczne, zebrane w jednym miejscu, bez teorii. No/Kein Problemy to kursy kompleksowe, coś w rodzaju multimedialnego podręcznika, z dialogami, tekstami i komentarzami gramatycznymi. W Extreme tego nie ma ale za to w zakresie samego słownictwa Kein/No Problemy zawierają dużo mniej słówek niż Extreme Multi.
Podsumowując: No/Kein Problem jeżeli szukasz kompleksowego kursu od A do Z. Extreme jeżeli szukasz pomocy do nauki samych słówek.
Czekamy na serię Extreme w supermemo.net
Szkoda, że w Extremes Deutsch Grundstufe w pytaniach jest tylko polskie tłumaczenie oczekiwanej odpowiedzi, a nie zamieszczono pełnego tłumaczenia niemieckiego pytania. Myślę, że więcej można by się wtedy nauczyć.
Pozdrawiam