Forum / Język włoski / Non c'è nessuno?
Non c'è nessuno?
AutorTreść posta
Post utworzony: 21-10-2009 14:10

salve, perche nessuno chiede qualche cosa a proposito della lingua italiana, qualche dubbio o consiglio, magari qualche aforismi in italiano corso non insegna queste cose solo esperienza e stare al posto dove si utilizza propria lingua. apro io argomento

przyslowia, aforyzmy i idiomy:

- l'apetito viene mangiando- apetyt rosnie w miare jedzienia

-errare è umano- bladzenie jest rzecza ludzka

-il toppo stroppia- co za duzo to nie zdrowo

-fare rizzare i capelli. wlosy staja deba

-non mettere il naso fuori di casa- nie wysciubic nosa z domu

-avere sopra i capelli- miec powyzej uszu

Post utworzony: 05-12-2009 02:00

Salve

mio l'esempio:

-troppi cuochi guastan la cucina- gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść

-bestemmiare come un turco- kląć jak szewc

- il dado è tratto- kości zostały rzucone

Post utworzony: 04-02-2010 20:50

Witam,

kupiłam właśnie kurs non c'e problema na opakowaniu było wyraźnie napisane że w ramach zakupionego kursu będę miała dwumiesięczny dostęp do platformy online. Jednak po otwarciu kursu okazało się oferta była ważna do końca grudnia a teraz mój kod jest nie aktytwny. Uważajcie na tego typu oszustwa.

Pozdrawiam

Post utworzony: 04-02-2010 21:57

Sprawdź jeszcze raz. Na insercie, który był w książce jest data wazności  to jest koniec grudnia ale 2010. Kod wbij na stronie przeglądowej kursu - w okienku, który służy m.in. do przedłużania dostępu za pomocą sms - to zadziała. Supermemo.net ma różne słabości, o ktorych czasem zdarza mi się wspominać ale nie oszukuje. Sprawdź. Jesli to nie rozwiąże problemu - daj znać.

Pracownik SuperMemo World
          Post utworzony: 19-02-2010 14:17
          Autor: maria123

Witam,

kupiłam właśnie kurs non c'e problema na opakowaniu było wyraźnie napisane że w ramach zakupionego kursu będę miała dwumiesięczny dostęp do platformy online. Jednak po otwarciu kursu okazało się oferta była ważna do końca grudnia a teraz mój kod jest nie aktytwny. Uważajcie na tego typu oszustwa.

Pozdrawiam

Witam,

Czy po ponownym sprawdzeniu kodu nadal nie mogła Pani uzyskać dostępu do kursu online? Jeśli tak, proszę o wysłanie nam kodu, sprawdzimy tę sytuację.

Sporadycznie zdarzają się nieprawidłowości, jednak żadna z nich nie jest spowodowana celowym wprowadzaniem w błąd naszych Użytkowników. Platforma służy m.in. temu, aby pomóc Państwu podobne sytuacje rozwiązać.

Proszę o kontakt w sprawie kodu.

Pozdrawiam,

Anna Czekałowska

pierwsze
            poprzednie
            12
            następne
            ostatnie