Forum / Inne języki / Popularność innych języków
Popularność innych języków
AutorTreść posta
Pracownik SuperMemo World
Post utworzony: 25-01-2010 08:41
Autor: Marcelina Howard-Zielinski

Witam

Czy SuperMemo ma w planach utworzyc kurs jezyka portugalskiego na takich samych zasadach jak samouczki obejmujace 3 poziomy zaawansowania?

Nie, nie mamy takich planów w tej chwili. W naszej ofercie są jednak rozmówki portugalskie, które zawierają ponad 3 000 podstawowych słów i zwrotów. Link do opisu kursu: http://www.supermemo.net.pl/course/rozmowki_portugalskie.

Pozdrawiam,

Monika Młodnicka

Post utworzony: 09-02-2010 13:53

Czy SuperMemo ma zamiar stworzyć samouczki z języka niderlandzkiego, skoro jest on zdaniem Pani łatwy do nauczenia? Bo sam się tym językiem interesuję i chętnie pogłębiam swoją wiedzę, ale dostępność do odpowiednich książek jest bardzo ograniczona, a nauka przez rozmówki wydaje mi się nienaturalna, bo zaniechana jest wówczas gramatyka i inne ciekawostki językowe. Byłbym za tym, by SuperMemo wydało taką właśnie edycję z językiem niderlandzkim :)

Pozdrawaim!

Post utworzony: 15-04-2010 10:46

Rozmówki to zdecydowanie nie to samo, co regularny kurs. Portugalski staje się coraz popularniejszy. Myślę, że warto byłoby dodać ten język do oferty regularnych kursów.

Post utworzony: 15-04-2010 13:57

Tu macie kurs portugalskiego uzytkowniczki aniuniak: portugalski w 1 miesiac Obiecala, ze bedzie go dalej uzupelniac

Post utworzony: 16-04-2010 12:48

Post został usunięty
            Post utworzony: 16-04-2010 12:51
            Autor: tuttut
            Autor: zimny1534634

Tu macie kurs portugalskiego uzytkowniczki aniuniak: portugalski w 1 miesiac Obiecala, ze bedzie go dalej uzupelniac

zalezy mi na kompleksowym kursie - słownictwo, gramatyka, dialogi i przede wszystkim słuchanie.

Post utworzony: 08-06-2010 15:50

Ja czekam na chiński :)

Post utworzony: 08-06-2010 19:55
                Autor: ggosi

Ja czekam na chiński :)

No to wygląda, że już nie musisz czekać :)

http://www.supermemo.net/course/chinski_szybki_kurs

Post utworzony: 08-06-2010 21:25

Heh, mówisz masz :)

Post utworzony: 07-08-2010 17:55

Czy w planach jest może kurs języka arabskiego? - Podstawowy (alfabet, pisownia, wymowa, liczebniki, podstawowe słownictwo, podstawy gramatyki itd.).

pierwsze
                      poprzednie
                      123
                      następne
                      ostatnie