Czy Panstwo odpowiadacie na maile? Wyslalem dwa tygodnie temu pytanie z formularza dotyczace przedluzenia abonamentu za kurs francuski i kupna nowego modulu tak by nie utracic wprowadzonych jednostek. Chyba to za duzy klopot przyjac pieniazki od klienta? Pozdrawiam,
Wysłałem do Pana wiadomość z odpowiedzią.
Rekomendacje MEN nie są niczym innym jak dowodem na to że firma publikująca kurs zadbała o rekomendacje i opłaciła koszt rekomendacji, co z natury rzeczy, przeczy ich niezależności. Owszem oznacza to, że ktoś = ekspert zapoznał się z kursem, ale byłbym ostrożny mówiąc, że widział dokładną zawartość (i odsłuchał) każdej lekcji. Jestem nauczycielem języka francuskiego i niestety wiem jak to się odbywa Pozdrawiam
Witam,
Rekomendacja MEN nie obejmuje produktu jakim są rozmówki, gdyż taki produkt po prostu się nie kwalifikuje. Rekomendacja to inaczej mówiąc polecenie przez MEN produktu jako środka dydaktycznego zalecanego do użytku szkolnego. Dany kurs jest weryfikowany przez MEN w pełnej wersji, a czy jest on weryfikowany po każdym słówku, wyrażeniu, odsłuchu... to już jest od nas niezależne.
Odnośnie błędów, które pojawiają się w naszych kursach - nie znam wydawnictwa, które publikuje bezbłędnie. Nasze produkty oraz nasze podejście mają tę przewagę, iż na bieżąco weryfikujemy wszystkie produkty, uaktualniamy kursy i co najważniejsze - dajemy możliwość przetestowania kursu całkowicie za darmo. Tak jak wcześniej wspomniał MichałF, SuperMemo jest otwarte na krytykę i staramy się tworzyć coraz lepsze kursy i udostępniać je w jak najlepszej formie.
Pozdrawiam,
Adam Jankowiak
chciałbym spytać, dlaczego w tabeli liter francuskich brakuje litery "ô"? Bardzo utrudnia to wpisywanie odpowiedzi.
pozdrawiam,
Michał Tokaj
Dzień dobry,
Literka "ô" jest już dostępna w klawiaturce.
Życzę miłej nauki