supermemo i iphone
AutorTreść posta
mick
Post utworzony: 07-09-2008 01:27
Wyczytałem gdzieś, że szukacie pracowników, że może będzie i... tyle.

Czy może ktoś uchylić rąbka tajemnicy? Jeśli będzie to kiedy?
    Pracownik SuperMemo World
    Post utworzony: 08-09-2008 14:52
    Projekt jest na bardzo wczesnym etapie planowania! Więcej będzie wiadomo najwcześniej w przyszłym roku.
      mick
      Post utworzony: 09-09-2008 01:41
      Ojej, ojej. A o co chodzi? Nie macie programisty?

Ten algorytm Woźniaka objęty jest jakimś patentem czy mogę go sobie swobodnie wykorzystać? W sumie to SDK do iPhone jest tak nieskomplikowany, że nawet na własne potrzeby byłbym w stanie sobie złożyć supermemo. :)
        mick
        Post utworzony: 09-09-2008 01:46
        I tak BTW, czy szefostwo zdaje sobie sprawę jak gigantyczny ruch jest na Apple Store? Tam byle programy do układania krzyżówek potrafią na siebie zarobić 50 000 dolarów miesięcznie, a co dopiero program do nauki. W tej chwili nie ma żadnego - a wszystkie firmy, w szczególności ta od flashcards, bardzo intensywnie nad tym pracują. Wystarczy wklepać kilka fraz w google, aby przekonać się jak wiele osób szuka czegoś dobrego do powtarzania słówek i różnych, innych rzeczy.

Polecam się pospieszyć, bo na tym na prawdę można zrobić straszną kasę niewielkim kosztem. Pół roku czekania to strasznie dużo jak na tak nieskomplikowaną w budowie aplikację (no, przy wykorzystaniu tego SDK). :-)

http://appleblog.pl/iphone-sdk-pierwsze-starcie Dzisiaj w ramach relaksu wyprodukowałem sobie jedną, małą aplikację. To jest ZAJEBIASZCZE. :-)

Aha, i po szybkim przetestowaniu tego środowiska pragnę jednoznacznie stwierdzić: nie potrzebujecie gościa wyszkolonego w tym esdeku; tutaj spełni się każdy, kto zna jakiś obiektowy język programowania, będzie wiedział co ma robić i dostanie do dyspozycji np. ibooka + soft. ;-)
          Pracownik SuperMemo World
          Post utworzony: 12-09-2008 16:03
          Co do iphone to dowiedziałem się, że jakieś działania w tym kierunku zostały podjęte.
            mick
            Post utworzony: 13-09-2008 03:08
            No, ja też podjąłem - ogłosiłem Was na myapple.pl. ;-)

Kolego, ponieważ mi by bardzo zależało, abyście wyprodukowali SM na iPhone'a (co swoją drogą jest bardzo dobrym krokiem) chciałbym, abyś przekazał swoim szefom, że jeśli nie mogą znaleźć programisty to ja, jako stary wyjadacz produktów Apple, mogę się podjąć znalezienia Wam kogoś odpowiedniego. Półświatek maca rządzi się raczej trochę innymi prawami niż reszta - ogłoszenie na gazeta.pl może być niewystarczające.
              Post utworzony: 19-09-2008 07:26
              Ja sobie napisałem system powtórek we flashu i świetnie się sprawuje.
                Post utworzony: 20-09-2008 03:29
                I wish I could read Polish. But Google Translate helped some. So I hope I'm emphasizing the right sentences here:

09-09-2008 01:46

I tak BTW, czy szefostwo zdaje sobie sprawę jak gigantyczny ruch jest na Apple Store? Tam byle programy do układania krzyżówek potrafią na siebie zarobić 50 000 dolarów miesięcznie, a co dopiero program do nauki. W tej chwili nie ma żadnego - a wszystkie firmy, w szczególności ta od flashcards, bardzo intensywnie nad tym pracują. Wystarczy wklepać kilka fraz w google, aby przekonać się jak wiele osób szuka czegoś dobrego do powtarzania słówek i różnych, innych rzeczy.

Polecam się pospieszyć, bo na tym na prawdę można zrobić straszną kasę niewielkim kosztem.

Even if the new beta site could be made compatible for the iPhone's flash-less browser it would be great.

Logan

Post utworzony: 04-06-2009 10:43

Czy juz cos wiadaomo? Kiedy supermemo.net bedzie dostepne na iPhone\iPod Touch ??

Post utworzony: 06-06-2009 10:12
                    Autor: MJurkowski

Czy juz cos wiadaomo? Kiedy supermemo.net bedzie dostepne na iPhone\iPod Touch ??

Podobno jest już w testach (?)

pierwsze
                      poprzednie
                      12
                      następne
                      ostatnie