Forum / Język angielski / No Problem 1
No Problem 1
AutorTreść posta
Post utworzony: 24-10-2011 18:30

A ja nie rozumiem dlaczego rozwiazujac zaledwie kilka cwiczen na kursie podstawowym zaraz system prxzeniosl mnie na sredni a nastepnie na zaawansowany ? A kiedy zaznaczylam w pozostalych kursach zero to mam poprostu ostateczne utrwalanie .Dziwne jak na razie jest dla mnie uzytkowanie tego kursu i nie jestem zadowolona .Przeciez w takim tempie jak mi te poziomy wskakuja to mam sie dobrze nauczyc angielskiego? jakos w to watpie...

Post utworzony: 24-10-2011 20:21
    Autor: kamila27

A ja nie rozumiem dlaczego rozwiazujac zaledwie kilka cwiczen na kursie podstawowym zaraz system prxzeniosl mnie na sredni a nastepnie na zaawansowany ? A kiedy zaznaczylam w pozostalych kursach zero to mam poprostu ostateczne utrwalanie .Dziwne jak na razie jest dla mnie uzytkowanie tego kursu i nie jestem zadowolona .Przeciez w takim tempie jak mi te poziomy wskakuja to mam sie dobrze nauczyc angielskiego? jakos w to watpie...

W konfiguracji kursów musisz ustawić liczbę nowych stron w kursach, których nie chcesz się na razie uczyć na 0.

Post utworzony: 17-11-2011 22:22

Post został usunięty
        Post utworzony: 17-11-2011 22:27
        Autor: szparag
        Autor: kasiulec7

zaczelam dzis nauke i juz mam dosc, po wysluchaniu tekstu sa cwiczenia  wpisuje w brakujace miejsce odpowiedz i nawet nie wiem czy jest dobra, nie ma zadnej opcji zeby sprawdzisc poprawnosc. Chyba , ze cos zle robie? Juz zaluje, ze wykupilam roczny kurs

Przecież jest opcja "Odpowiedz", po naciśnięciu której pojawia się na dole poprawna odpowiedź.

nie wyskakiwala mi odpowiedz i przechodzilo do nastepnego pytania.Zaczelam uzywac innego komputera i jest w porzadku.Chyba zalezy to od przegladarki jak to zauwazyl Grigor :)

pierwsze
          poprzednie
          12
          następne
          ostatnie