Webcasty
AutorTreść posta
Post utworzony: 18-06-2011 13:52

Dlaczego w punkcie pierwszym tej ankiety nie ma opcji 19-22 ? Jestem przekonany, że  te takie godziny mialyby realna szanse na zwyciestwo.

Post utworzony: 21-06-2011 02:17

Pewnie dlatego, że o tej godzinie nia ma już pracowników SuperMemo w siedzibie firmy ;-)

Zanim zacznie działać odtwarzanie webcastów z archiwum, to może najpierw umożliwić powtórki prezentacji o innych godzinach niż te, w których odbyły się pierwotne webcasty.

Post utworzony: 26-09-2011 16:30

Zapisałm sie na jutrzejszy webcast. Miał byc jakiś odzew e-mailowy i do dzisiaj nic.  Czy będę mogła jutro skorzystac z webcastu, a jeśli tak, to w jaki sposób? Czy bedzie jakaś informacja na stronie?  Korzystam z kursu ANGIELSKI NO PROBLEM dopiero kilka dni.

Pracownik SuperMemo World
        Post utworzony: 03-10-2011 13:21

@Kalima
        Wysyłaliśmy wszystkim zapisanym informację o tym jak zalogować się na webcast właśnie na dzień przed nim - może mail znajduje się w SPAMie? Proszę to sprawdzić i dać znać, sprawdzimy w razie czego naszą bazę mailingową.

W razie czego webcast dostępny będzie na http://www.supermemo.pl/webcast

Pozdrawiam,
        Ania

Post utworzony: 14-12-2011 22:31

Witam

Na 30 listopada zapowiadany był kolejny webcast z udziałem wykładowcy IFA UAM dr Jacka Rysiewicza (bardzo podobała mi się część pierwsza). Nie wiem czy się odbył. W każdym razie nie ma go w archiwum. Tak samo jak zapowiadanego na 7 grudnia.

Mam więc pytanie: czy zostanie opublikowany?

Oraz dlaczego z tak dużym opóźnieniem pojawiają się kolejne części w archiwum? – wydawałoby się iż powinny być dostępne niemal zaraz po premierze albo najpóźniej dnia następnego.

Pozdrawiam

Post utworzony: 19-12-2011 09:47
            Autor: Wojci

Witam

Na 30 listopada zapowiadany był kolejny webcast z udziałem wykładowcy IFA UAM dr Jacka Rysiewicza (bardzo podobała mi się część pierwsza). Nie wiem czy się odbył. W każdym razie nie ma go w archiwum. Tak samo jak zapowiadanego na 7 grudnia.

Mam więc pytanie: czy zostanie opublikowany?

Oraz dlaczego z tak dużym opóźnieniem pojawiają się kolejne części w archiwum? – wydawałoby się iż powinny być dostępne niemal zaraz po premierze albo najpóźniej dnia następnego.

Pozdrawiam

Witam,

bardzo ciekawy webcast dr Rysiewicza

Czym są uzdolnienia językowe i czy każdy je posiada?

dostępny jest już od dłuższego czasu: http://www.supermemo.pl/webcast

Pozdrawiam,

Ania

Post utworzony: 15-05-2012 18:41

Post został usunięty
                Post utworzony: 15-05-2012 20:46

Post został usunięty
                  Post utworzony: 15-05-2012 20:47

Post został usunięty
                    pierwsze
                    poprzednie