Witam. Już kilkakrotnie zdarzało mi się, że w trakcie normalnej nauki w którymś momencie przenosiło mnie na stronę główną i wyświetlał się komunikat: "Przed rozpoczęciem nauki musisz zapisac się na kurs". Tylko dzisiaj miałam juz dwukrotnie taki przypadek.
Mam tak codziennie. Wcześniej czy później wyrzuca.
U mnie taż się zdarzyło wczoraj.
u mnie też wskakuje główna strona,poza tym w trakcie nauki program często się zawiesza co znacznie wydłuża naukę.
To jest wkurzajace.!!!
Od kiedy opisane zachowanie ma miejsce? Jak często występuje?
Jutro przyjrzymy się temu problemowi i uaktualnimy serwis po jego rozwiązaniu.
Przykro mi, ale niestety nie jestem wstanie powiedzieć dokładnie od kiedy, ale od kilku tygodni na pewno. Problem nie pojawia się regularnie, w jednym dniu - np wtedy gdy założyłam temat wystąpł dwukrotnie, w inny dzień wcale. Będę wdzięczna jeśli problem zostanie znaleziony i rowiązany, szkoda, że nie jestem wstanie podac więcej szczegółów
Dzieje się od kilku miesięcy. Dla mnie wyglądało to tak, jakby ktoś robił restart aplikacji i loadbalancer przerzucał na inną aktywną instancję. Czasami ten komunikat wyskakuje kilka razy w krótkich odstępach czasu (kilka minut).
Pzdr,Piotr
Czy z opisanym przypadkiem występuje również utrata sesji (tzn. czy następuje wylogowanie)?
U mnie nie. Wystarczy ponownie kliknąć "Nauka" i zaczyna się w miejscu, w którym przerwało.