Forum / Język angielski / Brak dostępu do kursu
Brak dostępu do kursu
AutorTreść posta
Post utworzony: 02-06-2010 12:25

Przedłużyłam dostęp do rozmówek 30 czerwca. Do dzisiaj ukazuje się informacja "niezapłacony" a informację z mojego konta bankowego mam taką, że pieniądze wpłynęły już na konto supermemo. Proszę o sprawdzenie.

Post utworzony: 02-06-2010 18:15

Zespół SM nie wziął pod uwagę możliwości podróży w czasie.

Post utworzony: 02-06-2010 22:21

świetny dowcip. Dobrze. 30 maja.

Post utworzony: 16-07-2010 16:12

Zapisałam się na bezpłatny kurs English No Problem 1 prowadzony w języku niemiecki. 14-ego czerwca 2010 otrzymałam informację, że osoby które do 15-ego lipca zapiszą się na English No Problem 2 lub 3 będą jeszcze przez 6 miesięcy miały dostęp do tych kursów. Ku mojemu zdziwieniu od dziś zablokowane są wszystgkie 3 kursy.

pozdrawiam

Grace

Post utworzony: 16-07-2010 17:01

Mam to samo z kursem hiszpańskiego po angielsku. Angielskiego po niemiecku też. A informację dostałem tylko, że kurs hiszpańskiego będzie płatny, ale tak jak pisała Grace, dla tych którzy już byli zapisani miało być jeszcze 6 miesięcy dostępu. Co więc się stało z tymi kursami!!!!!

Prosimy o odpowiedź pracowników SuperMemo i spełnienie obietnicy o jeszcze 6-miesięcznym darmowym dostępie dla tych, którzy byli zapisani na w/w kursy wcześniej!!!!!

Post utworzony: 16-07-2010 20:24

Witam

Ja również mam zablokowane kursy English No Problem 1, 2, 3 w języku niemieckim, pomimo otrzymanej w mailu informacji o 6-miesięcznym bezpłatnym dostępie dla zapisanych przed 15 lipca. Poza tym w kalendarzu powtórek pokazała mi się liczba powtórek na dziś z tych właśnie kursów, których w żaden sposób nie mogę przerobić. Podejrzewam, że nazbierają mi się ogromne zaległości, bo mimo zablokowania kursu powtórki nie skasowały się.

Gorąco popieram prośbę moich poprzedników!!!

aisod

Post utworzony: 16-07-2010 20:57

U mnie to samo z hiszpańskim w j. angielskim... Niestety :(

Post utworzony: 16-07-2010 21:43

Kurczę, u mnie taka sama sytuacja... A poleciłam niektóre kursy kilku znajomym... I teraz wyglądam jak jakaś naciągaczka... a przecież nie ze swojej winy :(

Pracownik SuperMemo World
                  Post utworzony: 16-07-2010 23:28

Sytuacja na pewno zostanie wyjaśniona w poniedziałek. Za wszelkie niedogodności przepraszam w imieniu zespołu supermemo.net.

Post utworzony: 17-07-2010 10:30

Kurcze, a ja się uczę głównie w weekendy :-( Czy gdybym zapłaciła za dostęp do kursu "póki sytuacja zostanie wyjaśniona", to otrzymałabym zwrot kosztów?

pierwsze
                      poprzednie
                      12
                      następne
                      ostatnie